O nama

PočetnaO nama

Ko smo mi ?

1. Uzun Pack

Bosanskohercegovačka kompanija osnovana 1964. sa strašću prema inžinjerskim inovacijama, projektovanju te izradi visokokvalitetnih strojeva za djelatnosti industrijske proizvodnje i obrade.

Tri generacije su prošle i ostavile svoje znanje u onome što čini ovu firmu danas i ogleda se kroz veliki broj serijskih strojeva naše proizvodne linije kao i mogučnosti narudžbe stroja po Vašim potrebama uz potpunu inžinjersku mehaničko-elektro realizaciju, kao i automatizaciju postojećih strojeva.

O nama

2. CNC strojevi

Dugogodišnje iskustvo i uspješno poslovanje u djelatnosti automatizovanih rješenja, inžinjerskih inovacija i izrade automatizovane pack opreme dovelo je naš tim u stadijum nabave modernih CNC strojeva. S toga, naš tim zaronio je u sferu petoosnog CAD/CAM modeliranja kao i izradu neuobičajno velikih mašinskih pozicija čime sa našim novim CNC strojevima postajemo jedinstveni na tržištu.

3. UMS

UMS je nastao kao zasebna djelatnost u poslovanju našeg tima te našim kupcima omogućava uslugu detaljnog modeliranja, precizne mašinske izrade pozicija i sklopova kao i vertifikovanog mjerenja svih izrađenih sklopova i pozicija. Pored mašinske obrade nudimo i usluge profesionalnog zavarivanja kao i bravarske usluge. Stručnost našeg tima kao i kvalitet mašinskog parka ispunjava i najkomplikovanije zahtjeve naših kupaca iz automobilske, namjenske, medicinske, aero industrije i drugih.

+
Zadovoljnih klijenata
+

Prodatih strojeva

+
Završenih projekata