ZAVARIVANJE I BRAVARSKI RADOVI

PočetnaNaše uslugeZAVARIVANJE I BRAVARSKI RADOVI

ZAVARIVANJE I BRAVARSKI RADOVI

Zavarivanje je jedna od ključnih tehnika u metalurgiji i industriji općenito. Naša kompanija je specijalizirana za pružanje visokokvalitetnih usluga zavarivanja različitih materijala i vrsta spojeva.

Naš tim stručnih zavarivača ima bogato iskustvo u radu s različitim tehnikama zavarivanja, kao što su MIG/MAG zavarivanje, TIG zavarivanje i REL zavarivanje. Bez obzira na složenost vašeg projekta, možete se osloniti na nas da pružimo vrhunsku uslugu.

MIG/MAG zavarivanje

MIG (Metal Inert Gas) i MAG (Metal Active Gas) zavarivanje su vrste zavarivanja koje koriste zaštitni plin kao vanjski izvor zaštite. MIG koristi inertne plinove poput argona, dok MAG koristi aktivne plinove poput ugljičnog dioksida. Ove tehnike su pogodne za zavarivanje čelika, aluminija, nehrđajućeg čelika i drugih metala. MIG/MAG zavarivanje je brzo, učinkovito i omogućuje kontinuirano punjenje žicom, što ga čini prikladnim za rad na većim površinama i pri velikim brzinama zavarivanja.

TIG zavarivanje

TIG (Tungsten Inert Gas) zavarivanje koristi nepropusni električni luk između nemetalne volframove elektrode i metalne baze, uz korištenje inerta poput argona kao zaštite. Ova tehnika se obično koristi za zavarivanje tankih limova, legura, nehrđajućeg čelika i aluminija. TIG zavarivanje omogućuje preciznu kontrolu topline i kvalitete zavara, što ga čini idealnim za visokokvalitetne zavarene spojeve u estetski važnim ili visoko zahtjevnim primjenama.

REL zavarivanje

Elektrolučno zavarivanje je široko korištena tehnika koja koristi električni luk za spajanje metala. REL zavarivanje može obuhvaćati različite podtehnike, kao što su SMAW (Shielded Metal Arc Welding) ili poznato kao ručno zavarivanje elektrodom, FCAW (Flux-Cored Arc Welding) i drugi. Ova tehnika je pogodna za različite metale i debljine materijala. Elektrolučno zavarivanje je fleksibilno, svestrano i može se izvoditi u različitim uvjetima i položajima.

ZAVARIVANJE I BRAVARSKI RADOVI
ZAVARIVANJE I BRAVARSKI RADOVI

Tehnologija

Koristimo najnoviju tehnologiju i visokokvalitetnu opremu kako bismo osigurali precizne i izdržljive zavare. Naši zavarivači pažljivo pristupaju svakom projektu, vodeći računa o svakom detalju kako bi osigurali da završni rezultat bude izvan vaših očekivanja.

Usluge

Nudimo širok raspon zavarivačkih usluga prilagođenih vašim potrebama. Bez obzira trebate li zavarivanje za industrijske strojeve, konstrukcije, cijevi ili nešto drugo, možete se osloniti na nas da pružimo rješenje koje će udovoljiti vašim zahtjevima.

Kada surađujete s nama, možete očekivati pouzdanost, brzu isporuku i konkurentne cijene. Cijenimo naše klijente i radimo s njima kao partneri, pružajući im podršku i savjete tijekom cijelog procesa.

Galerija

Pregledajte našu galeriju slika kako biste vidjeli primjere naših prethodnih radova i uvjerite se u našu stručnost i kvalitetu. Ako imate bilo kakva pitanja ili želite zatražiti besplatnu procjenu, slobodno nas kontaktirajte.

Radujemo se suradnji s vama i pružanju vrhunskih usluga zavarivanja koje će ispuniti vaše potrebe i premašiti vaša očekivanja.

Naša galerija