IZRADA STROJEVA I AUTOMATIZACIJA

PočetnaNaše uslugeIZRADA STROJEVA I AUTOMATIZACIJA

IZRADA STROJEVA I AUTOMATIZACIJA

Uzun Pack tim radio je na mnogobrojnim projektima izrade automatskih mašina za pakovanje i obradu kao primarne djelatnosti našeg poslovanja.

Inžinjerske inovacije, projektovanje, izrada visokokvalitetnih mašina te automatizacija, sfera je djelovanja naše firme.

Sve stvoreno u ovoj firmi, stvoreno je od strane tima stručnjaka vođenih velikim inovacijskim idejama, iskustvom i odgovornošću prema ovoj vrsti djelatnosti. Kao naš kupac, u mogućnosti ste odabrati jednu od serijskih mašina iz naše proizvodne linije kao i naručiti stroj po vašim potrebama uz potpunu inžinjersku mehaničko-elektro realizaciju, a naš tim će svakom projektu pristupiti individualno, u cilju ispunjenja traženih očekivanja i kapaciteta.

Za naše mašine koristimo motorni, pneumatski i hidraulični pogon koji nadgledaju PLC-ovi velike brzine uz prilagođene programe. Svi proizvodi su u potpunosti dizajnirani u 3D CAD programima, kao i CAD/CAM programima.

Automatizacija

Uzun Pack svojim kupcima nudi i mogučnost automatizacije postojećih strojeva kupaca, kao i mehaničkih i softwearskih prepravki pomoću industrijskih PLC-ova visoke rezolucije odaziva za mod-bus komunikaciju sa najzahtjevnijim elektrokomponentama za upravljanje i monitoring. Također, naš tim u mogučnosti vam je ponuditi i pružanje usluga projektovanja, izrade ormare, upravljačkih algoritama, PLC, HMI, SCADA aplikacija u industrijskoj automatici.

IZRADA STROJEVA I AUTOMATIZACIJA

Proizvodnja automatskih strojeva za pakiranje

Strojevi pravljeni uz potpunu inžinjersku mehaničko-elektro realizaciju

Posjeti stranicu