Naše usluge

PočetnaNaše usluge

Šta UMS nudi?

Naša kompanija raspolaže najsavremenijim više-osnim CNC centrima za obradu metala kompanije HAAS Automation sa integrisanim Renishaw CMM mjernim sistemom, kao i dodatnom opremom i alatima kvalitetnih, svjetski poznatih kompanija, poput Kemmler Tools, Hoffmann, SMC, Schneider, i mnogih drugih.

Ponosni smo i na naše strojeve za obradu lima (prese za savijanje i makaze za rezanje), koordinatne bušilice, industrijske brusilice, moderne TIG i MIG/MAG aparate za varenje, kao i drugu opremu kojom naša firma raspolaže.

Za maksimalnu iskoristivost strojeva pobrinula se naša stručna radna snaga inžinjerskih dizajnera, CAD/CAM inžinjera, varioca, operatera na mašinama, montera i ostatka tima drugih profesionalnih zanimanja.

Ističemo kvalitetan rad našeg sektora za kontrolu kvalitete i preciznosti svih gotovih proizvoda, što rezultira obostranim zadovoljstvom krajnjeg kupca i nas kao proizvođača. Kontrola se vrši modernim certificiranim mjernim uređajima uz dostavljanje kontrolnih listova za svaki od gotovih proizvoda.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naše firme Uzun Pack u mogučnosti smo vam ponuditi u potpunosti automatizovana rješenja poput strojeva za procesuiranje i pakovanje prehrambenih artikala, kao i druge automatizovane strojeve. Automatizacija obuhvata izradu upravljačkih elektro-ormara, izradu namjenskih PLC programa koristeći upravljačke jedinice svjetskih lidera poput Schneider Electric, Unitronics i Siemens. Također nudimo i automatizaciju vaših postojećih strojeva.